El festival es fa gran

image

La cosa seguia anant bé. El Col·lectiu Creampop intentava fer un concert al mes. L’economia anava bé. Tots tenien feina. Eixe any vam decidir fer dos dies de festival i que la gent vinguera a Benissa a dormir i passar-ho bé.
El divendres actuaren Delco i Los Chicos del Sábado, de Barcelona, i dissabte el dia gran: el rock-electrònic de Olímpic, que havien guanyat el concurs de maquetes del FIB; Bombones, que no paraven de sonar a Ràdio 3; Zodiacs, també eren coneguts i acompànyaven a Fito y Los Fitipaldi per tot arreu i el locutor de Ràdio 3 Jesús Ordovás com a Dj. Va ser una gran festa.

Posted on 1 de Juny de 2012, in història creampop and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: