Prometedors inicis

image

El col·lectiu Creampop s’havia estrenat a l’octubre de 2005 amb el concert de Les Philippes al pub La Canya. Al febrer vam repetir amb Stay (hui ja una banda consolidada). A més havíem fet l’acústic de Santi Campos a la Seu Universitària. Es vam fer l’ànim i montàrem un mini festival amb tres bandes: Lula, el grup de l’ex cantant de Los Romeos; Euro Trash Girl, una banda de Xàtiva que ben bé podrien viure als Estats Units i els Seine, de Madrid, tota una revelació d’aquella época. La cosa no va a anar malament: va vindre gent.

Posted on 30 de Mai de 2012, in història creampop and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: