Tot a punt per a l’onzena edició del Minifestival Creampop Calp

Hui és un bon dia per anar a la platja, banyar-te i si t’agrada la música i el cinema, passar-ho d’allò més bé. És la proposta del Minifestival Creampop Calp. A partir de les 22 hores pots gaudir de la projecció de tres curtmetratges i després de tres concerts i una sessió de la millor música nacional e internacional independent. Serà a la platja de La Fossa de Calp. Lloc? On sempre, en front de l’hotel Esmeralda. Allí estarà l,escenari del Creampop d’on podràs gaudir de cine i música a l’ombra del Penyal d’Ifach.
La projecció de curtmetratges comença a les 22 hores i les cintes que s’exhibiran són “El Pescador”, “Gitano” y “Óscar Desafinado, totes elles guardonades al Festival de Cine Independent d’Elx. A les 22:45 comencen les actuacions musicals. Primer amb la banda local 7M; a les 23:45 serà el torno de Nunatak i a 1:00, Arizona Baby. Quan s’acaben els concerts, la música continuarà a la discoteca Blue Way, situada als baixos de l’hotel Esmeralda, amb Cristian Sec Roc fins les 5 de la matinada.

Posted on 22 de Juliol de 2016, in creampop2016 and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: