Quan l’espera val tant la pena en Creampop Calp

nunatak

Els Nunatak han donat un pas endavant amb el seu darrer disc.

 

Unes 500 personas gaudeixen de les excel·lents actuacions d’Arizona Baby, Nunatak, 7M i Cristian Set-Roc

Com sempre, vindre a veure les actuacions del Minifestival Creampop a la platja de La Fossa de Calp és una experiència. És un ambient familiar, on tots el membres de la família poden gaudir de la projecció de curtmetratges o de les primeres actuacions musicals. I la nit anava rodada.

Bon començament de la banda local 7M, que interpretava les cançons del seu darrer disc, o la presentació de les noves de Nunatak. La banda de Cartagena ha donat un pas endavat amb Nunatak y el pulso infinito: ara són set membres dalt de l’escenari, on van desgranant amb vents i uns teclats les cançons velles, les noves i alguna que altra versió, com En tu fiesta me colé, de Mecano, una alegria per als més jovens fans, i sobre tot, per a la gent més adulta que acodeix al festival. Per a finalitzar El Grito, el gran hit que inclou el darrer treball i la gent d’allò més contenta.

arizonababy

Arizona baby va repassar els seus grans temes

I després l’espera. Els embussos de trànsit van retardar l’arribada d’Arizona Baby i, aleshores, el canvi de grup es va tindre que allargar per a fer la prova de so pertinent. Però l’espera va valdre la pena. Els mateixos que havien gaudit de Nunatak ho van fer d’Arizona Baby. El trio barbut va anar desgranant els principals hits dels seus darrers àlbums The Truth, The Whole Truth and Nothing but the truth i Secret fires i interactuan amb el públic davant les intervencions de Javier Vielba, qui en determinades ocasions va lloar l’impols del col·lectiu Creampop, organitzador del festival. El show va durar una hora justa, degut al retard del començament, però temps suficient per fer gaudir a fidels i convèncer als nous fans.
De seguida, va arribar l’altre show, el de Cristian Set Roc, a la discoteca Blue Way, de l’hotel Esmeralda, on els irreductibles seguidors del Creampop van ballar fins les 5 de la matinada.
Final feliç per a l’onzena edició del Minifestival Creampop que segueix mantenint el seu poder de convocatòria (unes 500 persones) des de que es celebra a la platja de La Fossa de Calp.
Com sempre, Creampop dóna les gràcies a tots els assistents i als col·laboradors de la proposta: Ajuntament de Calp, AR Hotels, Fundación Caja Mediterráneo i l’agència Casanova.

Posted on 24 de Juliol de 2016, in creampop2016 and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: