Curtmetratges, l’aperitiu del Creampop Festival

creampopcalpcurts

Com ja fa tres edicions, des de que el festival es celebra a la platja de Calp, l’aperitiu del Minifestival Creampop será la projecció de curtmetratges. D’acord amb el conveni que l’associació té signat amb la Fundació Caja Mediterráneo, s’exhibiran tres curtmetratges guardonats a la passada edició del Festival de Cine Independent d’Elx.

El primer es tracta d’una cinta de terror i ficció, El Pescador, que ser ver premiat com la millor producció de 2015. El curt, dirigit per Alejandro Suárez Lozano i amb una durada de 20 minuts, va ser enregistrat a Hong-Kong.

El segon curt es titola Gitano. El seu director es el portugués David Bonneville i narra la història de Sebastiao, un jove de clase alta que puntxa la roda del seu cotxe i acepta l’ajuda d’un gitano desconegut, al que després haurà de acompanyar a sa casa com a compensió per l’ajuda prestada.

I la tercera cinta es Óscar Desafinado, de Mikel Alvariño, interpretat pels coneguts actors Julián López i Bárbara Goneaga i que va rebre el premi del públic.

Les projeccions dels curtmetratges començaran a les 22 hores a la platja de la Fossa (enfront de l’hotel Esmeralda) i al finalitzar, els concerts gratuïts de Siete M, Nunatak i Arizona Baby. La sessió del dj Cristian Set-Roc será a partir de les 2:30 a la discoteca Blue Way.

Posted on 19 de Juliol de 2016, in creampop2016 and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: