El regust del Creampop 2015: les grans actuacions d’Idealipsticks i Ángel Stanich

Qué significa vindre al Creampop Calp? Els que ja ha coneixen saben que vindre al minifestival es quedar amb els amics, sopar i després anar-se’n a la mar i gaudir de concerts dalt de la sorra de la platja de la Fossa, amb el Penyal d’Ifach com a testimoni impassible a les bones actuacions

L’any passat va ser el cas d’Idealipsticks, Ángel Stanich, The Prussians i el tancament estelar dels amics del festival els Wear djs. Però per l’escenari del Creampop han passat artistes hui ja consagrats: Maika Makovski, Mendetz, Neuman, Hidrogenesse, Niños Mutantes i The Parrots, entre d’altres, que hui ocupen les lletres grans dels cartells del principals festivals de tot el país.

Ací vos deixem dos testimonis de com van ser una part del concerts d’Idealipsticks i d’Ángel Stanich.

Posted on 12 de Juliol de 2016, in creampop2015 and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: