Ángel Stanich es guanya al Creampop Calp

La dècima edició del Minifestival Creampop de Calp no va decebre. I les més de 500 persones que hi van asistir el divendres per la nit ho van comprobar. Primer amb la projecció dels curtmetratges i després, amb els concerts de The Prussians, Ángel Stanich i la seua banda, Idealipsticks i els WEAR Dj’s, encarregats de tancar la nit.
El programa del Creampop comença a generar bones costums. Més d’un centenar de persones ja seien a la platja de la Fossa de Calp passades les 22 hores per veure la projecció dels curts The working dead, Cosas de familia i 24 horas con Lucía. A les 23.30 hores, hora en la que van començar els Prussians, la Fossa ja reunia a 500 persones per a gaudir del primer dels concerts. La banda mallorquina va sorprende a molts. De menys a més, van a anar tocant les seus cançons fins fer ballar al públic amb el seu so particular, en directe, més a prop de bandes com Foals, que dels Artic Monkeys, als que molts els emparellen.

image

Ángel Stanich al Creampop.

A les 0.30 de la nit va pareixer la gran estrela de la nit: Ángel Stanich i la seua formidable banda. Primer en acústic, després acompanyat, Stanich va captivar als seus fans i als que apenes tenien referències d’ell. Quan va sonar Metralleta Joe, per tancar el concert, tots cantaven i ballaven a l’hora. Stanich va, fins i tot, baixar a la arena per a notar el calor dels seus incondicionals.
Sobre les 2.00 va ser el torn de Idealipsticks i el seu rock setanter. Amb una bona compenetració i liderats per la seua front-woman, Eva, la banda de Guadalajara va tancar un show complet, amb The Black Hole com principal hit. A les 3 de la matinada ja van ser els WEAR Dj’s els encarregats de fer ballar als irreductibles creampopers fins les quatre matinada. Els 80, 90 i els 2000, nacionals i internacionals, el duo d’Alzira fa ver remoure als més fidels de les festes Creampop amb una gran ovació final.
L’organització del Col·lectiu Creampop dóna les gràcies a tot el públic assistent, a l’Ajuntament de Calp pel seu recolzament i als patrocinadors (AR Hotels y Fundación Caja Mediterráneo). Ens veiem a l’agost de 2016 a l’onzena edició.

Posted on 15 d'Agost de 2015, in creampop2015 and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: