Powerpop amb The Comebacks

Els madrilenys The Comebacks vindran a l’edició de Creampop Benissa del proper 16 d’agost. El seu estil purament pop, enèrgic, s’arrela en les composicions dels anys 60 i 70 de grups com els Beatles o els WhoImagen

Formats com a grup el 2009 tenen gravat un EP amb el que reflexen les seues influències sonores que van des del beat de Liverpool fins el pop rock de la costa Oest americana. Temes com Shake some action o Burned, que pots escoltar a la seua plana de MySpace.

El seu estil de música intemporal, demostració de l’amor que tenen pel pop fet els darrers 50 anys com ells descriuen, és fruit del treball que apliquen a eixes melodies fins fer-les seues i aconseguir que sonen com a noves

Posted on 20 de Juny de 2013, in creampop2013, grups and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: