WEAR DJ’s fan molt festa a les WearClub Nights

ImagenEls WEAR Dj’s coneixen ben bé el Creampop, l’any passat ja vingueren i quan eren els A2A2 actuaren també a sovint. Ara, a banda de punxar, cosa que faran el proper 16 d’agost a la cita de l’estiu a Benissa, es dediquen a muntar festes.

«Les festes sempre van relacionades a una temàtica», ens explica Juan Lancero. Les organitzen a Alzira, d’on són ells, dins la sala Vintage. A les WearClub nights, com les anomenen ells, s’encarreguen de punxar però també de trobar a altres bandes. «A la primera van actuar els Rubik, que van guanyar el premi revelació al BBK Bilbao», recorda d’una nit que va funcionar molt bé. D’aquella nit queda també la desfilada que van fer amb uns dissenyadors locals.
El proper 29 de juny ja podeu preparar-vos per a una altra ben fresca. Serà la tercera i volen que siga molt «estiuenca». Per això estan treballant amb flotadors, ulleres de sol i globus. Un ambient que arrima la platja a l’interior i en el que la música la posaran dos grups, Skimoes y Molé. Música rockera, «amb aires als Pixies i el postpunk».
Eixe esperit festiu és el que els seguidors de Creampop coneixen, «ens agrada molt la música indie molt ballable». I per això els preguntem quines són les cançons amb les que estan treballant. «La nostra cançò de l’estiu podria ser perfectament la dels Nonono, Pumping Bloods, «una cançò molt fresqueta de la que no t’estranyaria que acabara en un anunci». Altres que els agraden són els Buffet Libre, «les seues noves són molt estiuenques». Eixes cançons amb tornada, «i que pugues ballar», són les seus preferides.

Posted on 12 de Juny de 2013, in grups and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: