Primera edició del CalPop

Es celebrarà el dissabte 4 d’abril al Teatre Odeón de la Casa de Cultura de Calp amb els grups Estereotypo, Les Sueques, Los Sonidos y Wear djs

Estereotypo, Les Sueques, Los Sonidos, We Are DJ's sonaran a la platja de Calp

Estereotypo, Les Sueques, Los Sonidos, WEAR DJ’s sonaran a la platja de Calp

A més del Creampop Festival que es celebra cada estiu, Calp comptarà enguany amb un nou mini festival que es celebrará el proper 4 d’abril a la Casa de Cultura de Calp. Està organitzat per l’Ajuntament de Calp i compta amb la col·laboració del Col·lectiu Creampop. L’event presenta l’actuació de tres grups de pop rock i una sessió de dj,s.
El cap de cartell serà la banda càntabra Estereotypo, que presenta nou disc (El ingobernable azar), on canten en castellà per primera vegada i nova formació, amb la incorporació de una dona, Piloshka. La intensitat dels directes d’Estereotypo, que alterna la música festiva amb una respectuosa posada en escena, els ha situat dins del panorama de la música independent nacional com una formació consolidadada amb grans cançons d’indie rock ballable, amb bases electròniques que desprenen molta energia. Pots es escoltar-los en www.estereotypo.com.

Els acompanyaran sobre l’escenari de la Casa de Cultura de Calp Les Sueques, un altre power trio més sorollós. Estan girant amb el nou disc, Educació Física, on Les Sueques juguen como com sempre amb al clar-obscur, l ‘engany, cançons luminoses i altres més obscures amb baixos distorsionats, guitarres puntilloses, veus dolces i corals, lletres treballades però senzilles i, com no, molts hits. Les 13 cançons transiten pel ​ ​​​post-punk, el krautrock, el pop i el rock de garatge. Pots escoltar-es a www.lessueques.bandcamp.com

Arrancarà la vetllada amb la formació de Pedreguer Los Sonidos i la tancaran uns vells amics del col·lectiu Creampop, els Wear Djs amb els seus hits trencapistes.

Posted on 18 de Març de 2015, in Calpop and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: