El Creampop conquista Calp

Prop de 500 persones van gaudir la nit d’ahir de la proposta musical i de cinema del Creampop Calp, que es va celebrar a la platja de La Fossa amb les actuacions d’Arcana Has Soul, Doctor Divago, Neuman i WEAR dj’s.

image

La vetllada va començar amb la projecció dels curtmetratges Iris i Bikini; la història real de com va triomfar a Benidorm eixe banyador va ser vista per un important grup de gent que va anar augmentant amb l’actuació dels saguntins Arcana Has Soul.
La banda es va guanyar la confiança de la gent que en eixe moment ja omplia part de la platja i el passeig marítim de La Fossa amb prop de 500 persones. A continuació, es va projectar el curt Última Sesión de Natxo Fuentes, mentres l’escenari s’enllestia per l’actuació de Doctor Divago. La veterana banda de València va interpretant les seus grans cançons que rememoren els 25 anys d’història i les peces mes noves d’Imperio, el seu darrer disc.
El moment culmen es va viure al voltant de les 2 de la matinada amb Neuman. Concert intens i amb les cançons més reconogudes de If, l’exitós últim disc de la banda de Múrcia. La nit la van tancar el WEAR dj’s fins les quatre de la matinada davant d’un nombrós grup de fidels del Creampop Festival que ballava el seus èxits des dels plats.
L’organització vol donar les gràcies a tots els que han recolzat el nou emplaçament del festival, especialment a l’Ajuntament de Calp -en concret al seu alcalde, César Sánchez, i regidor de Cultura, Miguel Ángel Martínez- pel suport donat, així com la resta de patrocinadors: AR Hotels, Casanova i Fundación Caja Mediterráneo.
El Creampop Calp 2015 ja està en marxa.

Posted on 16 d'Agost de 2014, in creampop2014. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: