Presentem el Creampop 2012 a Benissa

L’associació Creampop posa en marxa el VII Mini Festival Creampop, que tindrà lloc el 14 d’agost, per primera vegada, en la cala de l’Advocat de Benissa. Aquest és ja un esdeveniment musical consolidat dins de la Marina Alta, en el qual es podrà gaudir d’una programació de concerts amb actuacions de música independent, reconeguts per la premsa i ràdios especialitzades.

20120731-001627.jpg

Aquest any, l’organització ha optat per grups com Maika Makovski, Shining Crane i SoulbyBop (SiFaSol) que començaran a actuar a les 23.00 hores.

A la presentació del Festival han assistit l’Alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí i Miquel González, organitzador del Festival. En ella s’ha remarcat la novetat del lloc on se celebrarà l’esdeveniment i Pepa Martí ha declarat que “és un espai privilegiat” i que “l’Ajuntament col·laborarà en infraestructures i seguretat”, posant clos i personal de la policia perquè la nit transcorri sense cap incident. Per la seva banda Juan Bautista ha comentat que aquest Festival “té una gran personalitat i frescor”.
El Festival està organitzat per el Colectiu Creampop amb la col·laboració de la Diputació provincial d’Alacant, l’Ajuntament de Benissa, Infobenissa, Camon, Lodi, l’Escola de Música Moderna, Energy Sistem, Creacións Perruquería i Estètica i el Restaurant Casa Cantó.

Des de l’organització del festival han volgut agraïr a tots els col·laboradors que els han ajudat a preparar el Festival tant amb donatius en metàl·lic o amb objectes que es rifarán al llarg de la nit, com són Energy Sistem o Lodi.

Les entrades, amb un preu de 6 euros, ja es poden comprar i amb el que es recapte de la venda d’entrades, faran un donatiu per finançar Escola Música Moderna SiFaSol de Benissa.

Posted on 30 de Juliol de 2012, in creampop2012 and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: