La platja La Fossa de Calp, l’escenari del Creampop 2014

Calp Penyal La Fossa

La Platja La Fossa, amb el penyal al fons, serà l’escenari del Creampop

Les platges de Calp són famoses gràcies, especialment, al Penyal d’Ifac, que domina les vistes que ofereixen. Són 13 kilòmetres que van d’El Collao en la part sud fins les Bassetes en la part nord. A esta banda en particular és on es troba la platja de Levante o La Fossa.

La platja de La Fossa serà la que acollirà l’escenari del Creampop 2014, el minifestival on tocaran Neuman, Doctor Divago i els WEAR dj’s el proper 15 d’agost. D’arena fina, la seua qualitat està reconeguda amb una bandera blava i una altra de Qualitur. Són 950 metres de longitud, que suposen un entorn privilegiat per a celebrar un festival a la vora de la mar.

I per completar l’atenció al visitant durant la temporada estival s’estableixen dos punts d’informació turística en els passejos marítims per tal de mantindre actualitzada l’oferta turística, cultural i d’oci del municipio. En els 13 quilòmetres del litoral calpí es poden practicar nombrosos esports relacionats amb el mar: busseig, windsur, vela, kite-surf, etc.

-Entrant a Calp per entrada N-332 Calp-Nord (des de València): accés per avinguda Generalitat Valenciana, enfront de Mercadona girar a la esquerra per avinguda Ejércitos Españoles, continuar per esta avinguda, hi ha que passar fins sis rotondes; una vegada es passen Les Salines (que queden a mà esquerra), ens incorporem a la avinguda Juan Carlos I que es paralela a la platja de la Fossa. Tots el carrers a mà esquerra per esta via (carrer Xàbia, Gregal, Llebeig, Llevant o Ponent) donen a la platja de la Fossa.

-Entrant a Calp per entrada N332 Calp-Sur (des de Alacant): accés per avinguda Diputación, es continua per esta avinguda fins arrivar a la avinguda Ejércitos Españoles, continuar per esta avinguda, hi ha que passar fins sis rotondes; una vegada es passen Les Salines (que queden a mà esquerra), ens incorporem a la avinguda Juan Carlos I que es paralela a la platja de la Fossa. Tots el carrers a mà esquerra per esta via (carrer Xàbia, Gregal, Llebeig, Llevant o Ponent) donen a la platja de la Fossa.

Posted on 17 de Juliol de 2014, in creampop2014. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: