El gran dia!

Esta nit és el Creampop 2012 a Benissa. La festa començarà a les 23 hores a la Cala de l’Advocat , el lloc on podreu comprar les entrades. Un quart d’hora després estaran els primers artistes a l’escenari, la formació SoulByBop de Sifasol. Amb ells repassarem grans temes de la història del jazz.

El moment per compartir la nit amb Maika Makovski serà a les 0.15 quan presentarà el seu quint àlbum, Thank you for the boots. Este treball, més lluminós i optimista que els primers, ens acompanyarà fins la 1.40.

Serà quan els Shining Crane, la banda d’Esteban Santos i Tracy J. Hobbstiren, prendran la cala per oferir-nos la seua barreja d’electrònica i el rock. Amb ells tanquem la nit.
D’altra banda, ja tenim guanyadors dels sortejos que hem fet gràcies als nostres patrocinadors. Felip, Jesús i Estefanía són els guanyadors dels regals d’Energy Sistem mentre que Tania i Victoria són les guanyadores dels regals de Lodi. Per correu electrònic ens posarem ara en contacte per tancar els detalls. Moltes gràcies per participar a tots.
Esta nit estarem a la Cala de l’Advocat!

I ací teniu el mapa per saber com aplegar:

Posted on 14 d'Agost de 2012, in creampop2012. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: