Maika Makovski ve al Creampop 2012

Thank you for the boots és el quint disc d’una de les artistes més destacades del panorama musical, Maika Makovski. Un treball en el que canvia l’estil dens i seriós, com ella ho descriu, dels seus primers treballs per un altre més lluminós.

Amb eixe estil rock va conquerir als mitjans des dels seus inicis amb discos com Kradiaw i Kraj para Koferot i gràcies al seu àlbum homònim que va gravar amb John Parish, productor de PJ Harvey o Tracy Chapman, va botar a l’escena internacional.

Al 2011 es va estrenar com a actriu amb Desaparecer, una obra teatral on actua amb Juan Echanove i a la que ha posat la banda sonora i enguany ha escrit una col·lecció de cançons pensades per a “divertir-me tocant”, producte d’un dolç moment i en el que les lletres giren en torn a l’amistat. Així, Thank you for the boots naix amb la vocació de passar-ho bé, cosa que podrem comprovar el 14 d’agost quan el presente al Creampop Benissa Festival. Mentre ens arrimem a l’agost, ací teniu el vídeo de Language:

Posted on 12 de Juliol de 2012, in creampop2012, grups. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: