A2A2 Dj’s: Ens agrada sentir l’alé i la suor de la gent ballant al nostre costat

A2A2 Dj’s són com de la família Creampop de tantes vegades que han passat pels nostres escenaris. Els camíns del Col·lectiu Creampop Benissa i el seu es van creuar per Internet, «no sé ben bé si va ser per MySpace, ja que corria l’any 2007-2008 i el Facebook encara no era una ferramenta tan prolífica», ens recorden.

Imagen

—Què recordes en especial de les actuacions que has fet?
—Recordem especialment la familiaritat amb la que ens han acollit sempre, l’aficció per la música que hi ha en aquestes terres i com a curiositat, el viatje a Granada on actuarem al pub La Válvula en la festa de presentació del Creampop a terres andalusses.

—Hi alguna cançò que punxares que recordes va triomfar especialmente entre els de Benissa?
—Han sigut moltes actuacions a Benissa i per tant una llarga llista de cançons, però aixina de sobte em ve a la ment la versió de Fuerte dels mitics Surfin’ Bichos que tenen els Hidrogenesse.

—Has actuat a festivals més grans com QFestival, SOS 4.8… conta’ns les diferències entre els d’eixa classe i un més menut com el que es fa a Benissa.
—No ens agraden especialment els grans events i festivals, som com més planers. Aixó de ‘…mirada universal, de alcance personal…’ que canten els Love of Lesbian, no va amb nosaltres. Ens agrada sentir l’alé i la suor de la gent ballant i fent suggerències al nostre costat. Actuar dalt d´un escenari, de vegades amb llums de cara, monitors que no et donen la resposta real del que la gent està escoltant en la pista… Definitivament no és el nostre.

—Què teniu ara entre mans?
—En aquestos moments, a2a2 dj´s es pot dir que estan ‘fora del mercat’. Actuem un parell de vegades a l’any, per als amics nostàlgics, però no deixen de ser sempre grans ocasions. Actualment, un de nosaltres està amb un projecte anomenat Wear dj´s. Seguint amb la línia indie però més encaminada a cremar la pista de ball. Sense oblidarnos dels clàssics del pop rock i barrejant-ho tot amb la avantguarda de l’indie actual.

—Quina cançò ens posaries per estrenar l’estiu?
—Són tantes les cançons que podríem triar per estrenar l´estiu… Però bé, si m’he de quedar amb alguna, tal volta seria el tema Circles d´un grup anomenat She’s So Rad.

Posted on 27 de Juny de 2012, in grups and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: